Détail de la notice
Titre du Document
Fundamental properties of electrolyzed water
Auteur(s)
KOSEKI S. ; ITOH K.
Résumé
Electrolyzed Water (Acidic Electrolyzed Water, Alkaline Electrolyzed Water) has recently attracted the interest of researchers in various fields such as medicine, agriculture and food processing. In this study, we investigated the preservability of Electrolyzed Water produced in a two-cell batch-type apparatus. It was found that Acidic Electrolyzed Water could be preserved for one year under shaded and sealed conditions. However, Acidic Electrolyzed Water became inert after three days when exposed to light, although pH remained stable for one year. It was found out that the quality of Alkaline Electrolyzed Water changes easily regardless of preservation conditions.
Editeur
Nippon Shokuhin Kagaku Kogakukai
Identifiant
ISSN : 1341-027X
Source
Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi A. 2000, vol. 47, n° 5, pp. 390-393 [bibl. : 10 ref.]
Langue
Japonais
Pour les membres de la communauté du CNRS, ce document est autorisé à la reproduction à titre gratuit.
Pour les membres des communautés hors CNRS, la reproduction de ce document à titre onéreux sera fournie sous réserve d’autorisation du Centre Français d’exploitation du droit de Copie.

Pour bénéficier de nos services (strictement destinés aux membres de la communauté CNRS (Centre National de la Recherche Scientifique), de l'ESR français (Enseignement Supérieur et Recherche), et du secteur public français & étranger) :